poster

Savršen korak

Pitch Perfect (2012)

Režiser: Jason Moore
Pink Comedy | 7.5.24. | 21:00

Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(51 glas)

SADRžAJ

Beka, brucoškinja Bardenskog univerziteta, prinuđena je da se pridruži Lepoticama, ženskoj pevačkoj grupi. Unevši u svoj repertoar preko potrebnu energiju, Lepotice pobeđuju muške suparnike na fakultetskom takmičenju.
Beka (Ana Kendrik) je devojka koja bi radije slušala ono što dolazi iz njenih slušalica nego ono što joj drugi govore. Stigavši na novi koledž, shvata da se ne uklapa ni u jedno društvo, ali nekako upada u ono koje nikad sama ne bi odabrala – među opake, slatke i uvrnute devojke kojima je zajedničko samo to što dobro zvuče kad pevaju zajedno. Kad Beka odvede ovu pevačku grupu iz njihovog sveta tradicionalnih aranžmana i savršenog sklada u potpuno novi mešap, oni pokušavaju da se popnu na vrh okrutnog sveta fakultetskih muzičkih takmičenja. To može da se završi kao najgotivnija ili kao najluđa stvar koju su ikad uradili, a verovatno će biti pomalo od oboje.

Slike

Savršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korakSavršen korak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.