SADRžAJ

Doktorka Barbara na sve načine pokušava da otputuje iz Istočne Nemačke, ali je u tome najviše onemogućava novi šef. Međutim, njen ljubavnik ne odustaje i predlaže joj opasan plan.
Leta 1980. godine doktorka Barbara piše zahtev da iz Istočne Nemačke otputuje na zapad. Zbog toga je doneta odluka da napusti glavni grad i premesti se u bolnicu u malom mestu.
Jorg, njen ljubavnik sa zapada, planira bekstvo putem Baltičkog mora... Barbara mora da čeka pogodnu priliku. Njen novi stan, komšije, leto i živopisni predeli nemaju više nikakav značaj.
Čak ne oseća ništa ni prema malim pacijentima u pedijatrijskoj bolnici, u kojoj sada radi.
Andre, njen novi šef, unosi dodatni nemir. Naoko nezainteresovan, ali šarmantan. Da li je on tu da je špijunira? Ili je zaljubljen? Barbara kao da gubi samopouzdanje. Dan kada treba da prebegne - približava se...

Slike

BarbaraCinema PrestigeBarbaraBarbaraBarbaraBarbaraBarbaraBarbaraBarbara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nacionalno drvo (2009)

    image
    Kad Rokovu sitkansku smrču odaberu za nacionalno drvo, on i njegov snebivljivi otac kreću na uzbudljivo putovanje kroz zemlju, u samo srce Amerike.
  • Zaboravljeni (2014)

    image
    Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme...
  • Notr Dam u plamenu (2022)

    image
    Saborna crkva je do tada bila najposjećeniji istorijski spomenik u Evropi, a izuzetna hrabrost vatrogasaca, policajaca i gradskih zvaničnika spasila je vrijedna...
  • Yje mbi Drin (1979)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.