poster

Iz tame

Out of Darkness (2022)

horor, triler | SAD, Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Andrew Cumming

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 6/10

SADRžAJ

Od producenta filma “Saint Maud” stiže horor film kakav nikad ranije niste videli. Mali čamac stiže do obala netaknutog i pustog pejzaža. Grupa od šestoro izborila se preko mora i traži novi dom. Oni gladuju, očajni su i žive pre 45.000 godina. Prvo moraju da nađu sklonište, pa kreću preko puste tundre ka dalekim planinama koje obećavaju brojne pećine potrebne za preživljavanje. Ali kad padne noć, iščekivanje se pretvara u strah jer shvataju da nisu sami. Zastrašujući zvuci sugerišu nešto monstruozno u ovom okruženju, što bi moglo da ih ubije ili odnese. Kako se odnosi u grupi rasturaju, jedna odlučna mlada žena otkriva užasne radnje preduzete radi preživljavanja. U glavnim ulogama su Safija Oukli-Grin, Kit Jang i Čuku Modu, režiser je Endru Kaming, a scenaristkinja Rut Grinberg.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ukradena dolina (2022)

    image
    Film se okreće Lupe (Kovarubijas), meksičko-navaho mehaničaru koja se udružuje sa kaubojkom odmetnicom (Hetkout) kako bi spasila svoju majku na samrti. Na putu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.