poster

American Virgin

Virgin on Bourbon Street (2009)

komedija | SAD
Režiser: Clare Kilner

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 5/10

SADRžAJ

A Freshman College Girl on a scholarship from an abstinence group that advocates saving sex until marriage discovers that her antics on a night of debauchery, when she reluctantly got drunk for the first time in her life, were captured on camera by a sleazy video producer. Now she and her friends must travel across country to recover the incriminating footage.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U potrazi za ocem (2011)

    image
    U zreloj i nežnoj dobi od deset godina, Henri Džejms Herman (Jason Spevack) odlučuje da upotrebi svoj IQ genijalca da bi otkrio ko je bio njegov otac, davalac...
  • Porodica skorojevića 2 (2016)

    image
    Najmlađi sin u porodici Tuše, Donald, kreće na studije u SAD. Ostatak porodice odluči da ga iznenadi posetom za njegov rođendan, ali ne ide sve kako su planirali.
  • The Passionate Plumber (1932)

    image
    To make her lover jealous, a beautiful socialite passes off a bumbling plumber as her paramour.
  • Čarli Čaplin: Hodočasnik (1923)

    image
    Zatvorenik poznat kao Hodočasnik pobegao je iz zatvora i ukrao finu odeću kako bi zamenio zatvorsku uniformu. Potom na železničkoj stanici susreće par koji je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.