SADRžAJ

Osveta je prljav posao. Policijski detektiv Jim Randall (Michael Paré) kao šestogodišnji dječak svjedočio je smrti svojih roditelja i sestre. Trenutno pokušava razotkriti lanac trgovaca drogom koji predvodi Panella (Frank Notaro), čiji su plaćeni ubojice Velazquez (Tony Caprari) i Birch (Greg Melvill- Smith) likvidirali Randallovu obitelj prije dvadeset i tri godine. Nakon što mu se dogodilo da je “uletio” u još jednu policijsku zasjedu, šef Wasburn (Micheal McGovern) ga pošalje policijskom psihologu. Na terapiji kod doktorice Maggie, Randall se počinje prisjećati nemilih događaja. Osim toga, sazna da je Wasburn bio upleten u kupnju farme na kojoj je živjela Randallova obitelj.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kojot (2017)

    image
    Nakon što je nasledio kuću u udaljenom gradu, mladić se zatiče u sred sukoba sa lokalnim tajkunom.
  • Besa e kuqe (1982)

    image
  • Top Gan - Maverik (2022)

    image
    Neuhvatljivi kapetan Maverik nas ponovo vodi u visine, u vožnji koja će nas ostaviti bez daha i pojačati adrenalin!
  • Braća iznad svega (2019)

    image
    Kal je policajac koji sastavlja kraj s krajem i rezervista marinaca zajedno sa svojom divljom grupom prijatelja iz detinjstva. Kada Kalov mlađi polubrat Ojster...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.