SADRžAJ

Nominovan za Oskara Vilem Defo (Spajdermen, Vod smrti) detektiv je koji počinje da radi na jezivom slučaju u ovom napetom psihološkom trileru. Progonjen stravičnim ubistvima, uskoro shvata da će morati da se sukobi s sopstvenom prošlošću. Sa svakim ubistvom, istraga kreće drugim, mračnijim putem. Ali, što se više približava ubistvima, postoji šansa da i sam postane žrtva – ili da ga optuže za zločine. U filmu takođe glume Skot Spidman (Stranci) i Klea Duval (Heroji).

Slike

Anamorfoza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Skitnica Henri Li Lukas (2009)

    image
    Istinita priča o serijskom ubici Henriju Liju Lukasu, koji je osuđen za 11 ubistava, ali kome se pripisuje da je širom Amerike za pet godina ubio čak 600 ljudi.
  • Psihoza (2010)

    image
    Suzan stiže u zabačenu seosku kuću u Engleskoj kako bi pronašla inspiraciju za novu knjigu. Ona ne zna da njen novi dom skriva mračnu prošlost.... Naime 12 godina...
  • Odsjaji (2008)

    image
    Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu, Španija, da pronađe serijskog ubicu poznatog kao Pigmalion , on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen...
  • Bandi (2009)

    image
    Film zasnovan na istinitoj priči o jednom od najvećih serijskih ubica u istoriji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.