Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 8.9/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Godine 1935. kada su mnoge irske porodice napuštale svoju otadžbinu zbog oskudice i gladi, i odlazile u Ameriku, osiromašena porodica MekKort učinila je suprotno. Nakon nenadane smrti njihove sedam nedelja stare ćerke, Anđela i njen nezaposleni suprug alkoholičar Malaki sa četvoro dece Frenkom, Malakijem mlađim i blizancima Judžinom i Oliverom otplovljavaju iz njujorške luke u Kork, vraćajući se na prostor za koji je mladi Frenk čuo tek da "tamo nema posla i ljudi umiru od gladi i vlage."

Slike

Anđelin pepeoAnđelin pepeo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kristal (2004)

    image
    Dvoje braće i sestara pokušavaju da pronađu kameni kristal kako bi spojili svoje roditelje koji su iz sela koja su u neprijateljstvu jedno s drugim.
  • Beštije (1977)

    image
    Jedne zimske kišne noći pritisnute jugom, na malo ostrvo stiže lepa devojka. Ona je samo izgovor za pometnju i zlo koje izbija u atmosferi usamljenosti i...
  • Stuck (2015)

    image
    Laka i duhovita istraživanja bračnih problema jednog para.
  • Moja sretna obitelj (2017)

    image
    U patrijarhalnom društvu, tri generacije jedne obične gruzijske obitelji žive pod istim krovom. Svi se šokiraju kad 50-godišnja Manana odluči da će se iseliti iz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.