SADRžAJ

1907. godine, nakon talasa nasilnih zločina, francuski predsednik Žorž Klemanso odlučuje da osnuje prvu motorizovanu policijsku brigadu koja uskoro dobija nadimak „Brigada tigrova. Jedan od prvih zadataka koji je dobio glavni inspektor Pol Valentin sa svojom odvažnom jedinicom: inspektorom Terasonom, Pižolom i instruktorom Akileom Bjankijem jeste da neutrališu Žila Bonoa i njegovu nemilosrdnu bandu anarhista...
Tokom pariskog bel epoka, premijer Klemonso je osnovao prvu motorizovanu policijsku brigadu zvanu „Tigrova brigada“ (aluzija na samog Klemonsoa) koja se sedamdesetih našla u središtu uspešne televizjske serije, a sada, 2006. i filma režisera Žeroma Kornoa. Brigada nije raspolagala samo automobilima, već i mnogim drugim čudesima najnaprednije tehnologije tog vremena, kao što je metoda upoređivanja otisaka prstiju i kombinovanih crteža.

Slike

Tigrova brigadaTigrova brigadaTigrova brigadaTigrova brigadaTigrova brigadaTigrova brigadaTigrova brigada

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.