poster

Tvoja moja i naša

Yours, Mine and Ours (2005)

Režiser: Raja Gosnell
Nova Max | 10.5.24. | 18:00

Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(53 glasova)

SADRžAJ

Porodična komedija Tvoja, moja i naša upoznaje nas sa samohranim roditeljima – Frenkom i Helen koji obnavljaju vezu, prekinutu pre 30 godina, i sklapaju brak - brak koji njihovo 18 zajedničke dece pokušava da sabotira.
Oni otkrivaju da brakovi i porodice ne mogu da se stvore u jednom danu. Film Radže Gosnela, po scenariju Rona Berča i Dejvida Kida, zasnovan je na scenariju iz 1968. godine čiji su autori bili Melvil Šavelson i Mort Lakman.
Kada Frenk Berdsli, udovac s osmoro dece, naleti na svoju simpatiju iz srednje škole, Helen Nort, oseća se kao da uopšte nije prošlo 30 godina.
Helen, takođe, udovica, sa desetoro svoje dece, među kojima je i šestoro onih koje su ona i njen muž usvojili, takođe, oseća privlačnost. Nije čudo što su požurili da se venčaju, a da ne kažu svojoj deci.
Na nesreću mladenaca, ostatak njihovih porodica nije se tako lako pomirio s vestima. Verovatno je trebalo da predvide kulturološki sukob koji je usledio: disciplinovani Berdslijevi sve rade po pravilima; za energične i živahne Nortove ne postoje pravila.
Helenina deca se ne raduju selidbi i tome što će deliti sobe s gomilom uštogljenih stranaca. Frenkova deca nemaju ništa zajedničko za nestašnim Nortovima.
Pošto niko od dece nije srećan, oni smišljaju plan kako da rasture taj brak. Dolazi do susreta istoka i zapada u naporima da rade zajedno i rasture svoje roditelje.
Baš kada izgleda da su deca uspela, oni shvataju da vole jedni druge, bez obzira na razlike.

Slike

Tvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i našaTvoja moja i naša

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Patrik (2018)

    image
    Ovu porodičnu komediju režirao je Mandie Fletcher baziranu na scenariju koji su napisali Vanessa Davies i Paul de Vos. Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada...
  • Princ i ja:Kraljevsko venčanje (2006)

    image
    "Princ i ja 2" se nastavlja direktno na dogaðaje iz prvog dela, a princa Edvarda i Pejdž deli nekoliko nedelja od venèanja. Pripreme teku po planu sve dok na...
  • Porodica Kremenko 2 (2000)

    image
    Pre nego što su Kremenkovi postali omiljena porodica iz kamenog doba, Fred je bio samo običan momak koji traži devojku svojih snova i njegova romansa sa Vilmom...
  • Odmor u lisicama (2006)

    image
    Kada TRUDIE dobije nogu prije Božića, ona čini ono što bi svaka normalna osoba učinila: otme DAVIDA, zgodna tipa, kako bi s nekim provela božićne praznike. U domu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.