poster

Ritualna ubistva

The Ritual Killer (2023)

Režiser: George Gallo
CineStar Prem. 2 | subota | 00:15

Gdje gledati
Televizija uživo
Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 9.3/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Sangoma, koji se u zapadnoj kulturi obično smatra čarobnjakom, ubija decu širom Evrope i Amerike. Unajmio ga je bogati biznismen da toj deci uzme vitalne organe i pretvori ih u tonik koji biznismenu daje dodatnu vitalnost umu i telu. Muti je drevna medicinska praksa, ali, kao i svaka praksa, ima i svetlu i tamnu stranu. Ovo je tamnija strana "Muti". Kol Hauzer je policajac u malom američkom gradu. Kada u njegovoj zajednici počnu da se dešavaju ubistva dece, on je zbunjen opscenom prirodom zločina. Deci su uklonjeni vitalni organi, a na mestima zločina su bizarni prahovi i afrički natpisi na zidovima. Traži pomoć od lokalnog profesora, glumi ga Morgan Friman, stručnjak za afričku kulturu. Morgan objašnjava Kolu da je lek Muti osmišljen da pomogne ljudima, ali takođe služi kao način da moćne učini još moćnijima. Naša priča počinje ubistvom deteta u Italiji, nakon čega sledi scena potere ulicama Rima. Zatim Sangoma putuje u SAD da završi posao za svog klijenta, pokušavajući da zaključi veliki posao.

Slike

Ritualna ubistvaRitualna ubistvaRitualna ubistvaRitualna ubistvaRitualna ubistvaRitualna ubistva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mladi lovac na oluje (2023)

    image
    Vilijam, sin legendarnog lovca na oluje Bila Brodija, izgubio je oca u tornadu kao dete. Sada, kao tinejdžer, traži svoj identitet, pa beži da krene očevim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.