poster

Rabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša

Rabiye Kurnaz gegen George W. Bush (2022)

Režiser: Andreas Dresen
Cinemax 2 | četvrtak | 04:00

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Murat je u zatvorskom logoru Gvantanamo u USA. Očajnički želeći da pomogne sinu, Rabije Kurnaz, domaćica i divna majka iz Bremena, odlazi u policiju, obaveštava vlasti i gotovo očajava zbog njihove nemoći, sve dok ne otkrije Bernharda Dokea. Uzdržani, sabrani advokat za ljudska prava i temperamentna turska majka bore se rame uz rame za Muratovo oslobađanje. Doke je strpljiv, Rabije nije. Ona bi više volela da se vrati kući porodici, ali našla se upletena u svetsku politiku. Ona ide sa Bernhardom u Vašington, sve do Vrhovnog suda da pokrene sudski postupak protiv Džordža V. Buša. Bernhard pazi na nju. A Rabije ga zasmejava. Srcem i dušom. I na kraju, uprkos svemu, desi se nešto zaista izuzetno.

Slike

Rabije Kurnaz protiv Džordža V. BušaRabije Kurnaz protiv Džordža V. BušaRabije Kurnaz protiv Džordža V. BušaRabije Kurnaz protiv Džordža V. Buša

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.