SADRžAJ

Prije 350 tisuća godina ljudska vrsta dominirala je svijetom. Unatoč teškim vremenskim uvjetima na planeti, ti su se ljudi uspjeli prilagoditi i zavladati nad kraljevstvom životinja. Bili su to neandertalci.
Kroz tisuće godina ovi vrsni lovci razvijali su vlastita vjerovanja i kulture… Ali prije trideset tisuća godina svi oni zauvijek su nestali… A njihov nestanak se i u današnje vrijeme smatra misterijom.
Genocid, epidemije, klimatske promjene, razrjeđivanje gena… Postoje mnoge teorije. U nastojanju da se pronikne u enigmu, dokumentarac „Tko je ubio neandertalca“ snimljen je poput kriminalističke istrage uz upotrebu najmodernije CGI tehnologije. Odvest će nas na put oko svijeta, sve do laboratorija za forenziku i glavnih regija u kojima su neandertalci obitavali.
Tko su bile žrtve? Kakva je bila njihova kultura? U kakvom su oni srodstvu s homo sapiensom? Što se s njima uistinu dogodilo?

Slike

Tko je ubio neandertalca?Tko je ubio neandertalca?Tko je ubio neandertalca?

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.