poster

Surogat mama

Baby Mama (2008)

Pink Comedy | 8.5.24. | 03:00

Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(23 glasova)

SADRžAJ

Uspešna, neudata poslovna žena, koja sanja da ima bebu, saznaje da je nepolodna i unajmljuje običnu radnicu da bude surogat-majka za nju.
U ovoj izuzetno zabavnoj komediji koja spaja neke od najvećih talenata ovog žanra, glumice Tina Fej i Ejmi Peler i scenarista i reditelj Majkl Mekalers udružuju snage da ispričaju priču o dve žene, jednom stanu i devet meseci koje će im promeniti živote. Otkačena i uvek privlačna Tina Fej tumači lik ambiciozne Njujorčanke koja je svoj život posvetila karijeri, ali očajnički želi da dobije bebu. Na žalost, ona sama ne može da zatrudni. Neobeshrabrena, ona unajmljuje radnicu iz južnog dela Filadelfije (Ejmi Peler) da bude surogat-majka za nju. Sve se odvija po plani dok se trudna Pelerova ne pojavi na Fejinom pragu, nakon što je ostala bez kuće. Iznenada, dve potpuno različite žene moraće da stvore potpuno neočekivanu porodicu. U ovoj urnebesnoj i vrcavoj komediji igraju i nosioci nominacije za Oskara, Greg Kinir i Sigurni Viver.

Slike

Surogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mamaSurogat mama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.