SADRžAJ

Sa prijateljicom Danom i ćerkom Gven odlazi u velnes centar povodom njenog rođendana., gde će Sem i Gven biti otete i zarobljene. Sem je prisiljena da upadne u bazu podataka FBI-a u narednih devedeset minuta ili će joj ubiti ćerku. Samo devedeset minuta, koliko traje baterija na računaru vremenski je limit unutar kojeg ona mora da izvrši zahteve svojih otimača u trenutku kada je njena ćerka zarobljena i vezena negde unutar hotela koji je ceo pod opsadom nasilnika koje predvodi Adrien.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Delirijum (2019)

    image
    Forenzičkom psihijatru je ugroženo mentalno zdravlje tokom ispitivanja jednog od zločinaca. Kada shvati da bi on mogao biti serijski ubica i da je jedna od...
  • Srećan put (2006)

    image
    Bračni par sa decom odlazi na kampovanje u Francusku. Ubrzo saznaju da ih jedan drugi par uhodi i da ima ne baš najbolje namere. Srećan put prati Alfredovu...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Izdaja (2014)

    image
    Nakon što mirni odmor s ljubavnikom krene po zlu, trudnica je prisiljena obratiti se za pomoć suprugu s kojim je u procesu razvoda braka.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.