Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(77 glasova)

SADRžAJ

Budućnost... Stari neprijatelj... Savršeni predator... Poražen, ali ne i uništen... Kad bi samo njen ubilački instinkt mogao da bude rekonfigurisan, reformisan... Rekonstruisan. Otkrivena je zlokobna kombinacija ljudske i vanzemaljske genetike, koju je omogućio neprirodni savez odbegle bande krijumčara i gramzivih naučnika i zvaničnika. Jedna osoba je poznata, žena koja je užasno povezana sa vanzemaljskom vrstom koja sada privlači mnogo pažnje. Ripli se vratila, ali nije sve onako kako izgleda. Nema te arogancije, nauke, ni tehnologije koja može da kontroliše biološku sudbinu koja progoni vanzemaljca, sudbinu koju jedino Ripli razume, i to na duboko ličnom nivou. Da bi pobedila vanzemaljsko zlo, Ripli mora da se udruži sa krijumčarima, ukljujući i zagonetnog robota po imenu Kol, koji je ili sredstvo Riplinog uskrsnuća, ili oružje njenog uništenja.

Slike

Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4Osmi putnik 4

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.