poster

The Sentries

Străjerii (2018)

obiteljski | Rumunjska
Režiser: Liviu Mărghidan

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.2/10

SADRžAJ

In this fun children's adventure tale, 19 kids spend a few days in a mountain camp together with their caregivers, Florentina and Vasile. When little Radu gets lost in the woods, all the others, including his little sister, are worried sick and imagine all kinds of terrible scenarios. But Radu receives help from where he least expects it.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mali traktor Fergi 3 (2017)

    image
    Mala farma je u opasnosti da bude srušena kako bi se napravio auto-put, ali mali sivi Fergi i Gustav dolaze na ideju da učine zemlju plodnijom i tako spasu farmu.
  • Tajni anđeo (2017)

    image
    U potrazi za novim početkom, nedavno razvedena Robin seli se u mali grad sa svojom ćerkom, Sofi. Potrebnu pomoć pri obnovi novog doma, pronalazi u majstoru,...
  • 12 veselih pasa (2005)

    image
    Božić 1930. u Pitsburgu će izgleda biti tužan praznik za 12-togodišnju Emu O’Konor, koja je poslana kod svoje tetke Dolores u Dovervil, gde nije baš gostoljubivo...
  • Tajno leto (2016)

    image
    Rejčel pokušava spasiti od rušenja biblioteku u malom gradu, koju investitori žele srušiti i napraviti spa centar. Njoj pomaže i Džejk, pisac koji vodi biblioteku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.