poster

Krznena osveta

Furry Vengeance (2010)

obiteljski, komedija, fantazija | Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, Njemačka
Režiser: Roger Kumble
Junior TV | 11.4.24. | 23:30

Ocena: 3.8/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(37 glasova)

SADRžAJ

Kada se ambiciozni preduzimač preseli s porodicom u ruralni Oregon da nadzire gradnju ogromnog projekta, jedan rakun sa prijateljima pokušaće da ga spreči. I dok se bitka zahuktava, preduzimač shvata da neke delove prirode ne treba dirati.
Urnebesna porodična komedija „Krznena osveta“ u kojoj Brendan Frejzer („Mumija“) tumači lik preduzimača čiji najnoviji projekat ugrožava domove lokalnih šumskih stvorenja. Šumske životinje ne žele da neko razruši njihove domove i u svojoj komičnoj osveti pretvoriće mirni kutak pod izgradnjom u bojno polje epskih razmera. Predvođena neverovatno pametnim rakunom, raznorodna grupa životinja mnogo je inteligentnija, lukavija i odlučnija od onog što je naš junak očekivao. Čovek protiv prirode i krzno leti na sve strane! Film „Krznena osveta“ je film sa živim glumcima i kompjuterski animirani efektima u kojoj igraju i Bruk Šilds, Met Prokop („Srednjoškolski mjuzikl 3“) i Ken Džeong („Mamurluk u Las Vegasu“, „Ananas ekspres“.

Slike

Krznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osvetaKrznena osveta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izviđački kamp (2009)

    image
    Šesnaestogodišnji Jork Hejs, vođa izviđačke trupe Vatrenih zmajeva, vraća se u kamp Rakuta na poslednji godišnji skup izviđača. Jork je odlučan da ovaj poslednji...
  • Veliki Rupert (1950)

    image
    Mala veverica s puno šarma slučajno pomaže siromašnoj porodici da prevlada svoje prepreke.
  • Udruženi psi (2013)

    image
    Kad razmaženo holivudsko kuče pošalju na sever da živi s mudrim farmerskim avlijanerom, sve se otkačinje s povoca.
  • Vampirski pas (2012)

    image
    Ejs je isti kao i bilo koji novajlija u školi, sve dok mu ne stigne pas Feng, kojeg je poslao deda iz Transilvanije, a koji je preminuo u 96. godini.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.