poster

Moj otac i ja

My Father and Me (2019)

dokumentarni | Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Nick Broomfield

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.7/10

SADRžAJ

Kompleksan i dirljiv film o odnosu filmaša Nika Brumfilda sa svojim ocem humanistom i pacifistom Maurisijom Brumfildom, radnikom u fabrici koji je postao fotograf živih, često sjajnih slika industrijske Engleske posle Drugog svetskog rata….

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Take Your Pills (2018)

    image
    In a hypercompetitive world, drugs like Adderall offer students, athletes, coders and others a way to do more -- faster and better. But at what cost?
  • Kripto svet: Bitkojn, blokčejn i budućnost interneta (2020)

    image
    Kriptosvet: Bitkojn, blokčejn i budućnost interneta duboko zaranja u svet kripto ekosistema i blokčejn tehnologije kako bi otkrili dobre, loše i zle strane ove...
  • Abacus: Small Enough to Jail (2016)

    image
    Saga o kineskoj imigrantskoj obitelji Sung, vlasnicima Abacus Federal Savingsa iz Kineske četvrti u New Yorku. Nakon što je optužena za prijevaru s hipotekom,...
  • The Altruism Revolution (2015)

    image
    This documentary examines the theory that cooperation and altruism are a part of human nature more overriding than self-interest.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.