Ocena: 6.9/10

SADRžAJ

Na obali Normandije, Aleksis provodi odmor u luksuznom odmaralištu. Iako bi za njegove godine bilo normalno da uživa u avanturama i vodenim sportovima, Aleksis je sa svojim najboljim drugom sklopio pakt prijateljstva – zakletvu za cijeli život. Umjesto da uživa u svojim pubertetskim željama, Aleksis mašta o smrti. Ipak, ovog ljeta će imati priliku da odraste i pronađe svoju prvu ljubav.

Slike

Leto '85

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Forest Gamp (FORREST GUMP) (1994)

    image
    Forest Gamp je čovek niske inteligencije. Bez obzira na to, on ima divan život i svedok je brojnih istorijskih momenata iz druge polovine 20. veka. Bez imalo...
  • Dvoje (1961)

    image
    Dvoje je jugoslovenski crno-beli igrani film snimljen 1961. godine u režiji Aleksandra Petrovića, koji je napisao i scenario i kome je predstavljao celovečernji...
  • Njeriu i mirë (1983)

    image
  • Crvena zemlja (1975)

    image
    Godine 1941. partizani oslobađaju Užice, Čačak i vode borbu za Kraljevo. Nemci, u cilju odmazde, vrše genocid: streljaju 6.000 građana Kraljeva.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.