SADRžAJ

Film „Čudo“ je priča o Herbu Bruksu, igraču, a kasnije treneru koji je doveo američki hokejaški tim do pobede na Olimpijadi 1980. protiv naizgled nepobedive ruske ekipe.
Zasnovan na uzbudljivoj istinitoj priči o jednom od najvažnjih trenutaka u savremenoj istoriji, „Čudo“ je inspirativna priča o timu koji je prevazišao značaj svog sporta i ujedinio naciju dajući joj novi osećaj nade. Godine 1980. trener hokejaškog tima SAD, Herb Bruks (Kurt Rasel), okupio je ekipu neobuzdanih studenata da se suprotstave neprikosnovenoj sili iz Sovjetskog Saveza – najboljem hokejaškom timu na svetu – na Olimpijskim igrama. Uprkos malim šansama, tim iz SAD-a bio je ponos nacije u želji da skrene pažnju sa svetskih dešavanja. Dok je ceo svet gledao, tim se pokazao u najboljem svetlu, a komentator Al Majkls postavio je čuveno pitanje milionima gledalaca: „Da li verujete u čuda? Da!“

Slike

ČudoČudoČudoČudoČudoČudoČudoČudo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.