poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 2/10

RéSZ: 103

TARTALOM ISMERTETő

Anćal dolazi u posjet Saćinu. On se razveseli i želi je vidjeti, no Ćanćal to ne dopušta. Lalita vrijeđa Anćal sve dok je Siddharth ne prekine. Te noći, gledajući emocionalno slomljenog Siddhartha, Anćal shvati da je, u svojoj namjeri da osvoji ljubav troje djece, odvojila Siddhartha od njegova djeteta. Obećava Siddharthu da će svakodnevno posjećivati Jaia kako bi dijete odrastalo uz oca. Imli ispriča Harimanu i Dhirađu kako su se Lalita i Ćanćal ponijele prema Anćal i Siddharthu. Njih dvojica se jako naljute i kažu kako će se Anćal i Siddharth vratiti. Lalita zaprijeti da će otići od kuće ako se njih dvoje vrati, no Hariman ne mari za njezine odluke.
Anćal se pretvara da je sve u redu. Pokušava se uključiti u svakodnevne poslove, no ne ide joj od ruke. Govori Siddharthu kako ne može biti bez Saćina. Hariman i Dhirađ ih nekako uspiju nagovoriti Anćal i Siddharta da se vrate kući. Ajuš i Đuhi ne žele prići Anćal, a Saćin je presretan zbog njezina povratka. Anćal obeća Saćinu da će se brinuti o njemu te da će uskoro ozdraviti...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.