poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 102

TARTALOM ISMERTETő

Prošlo je nekoliko dana. Saćinu nedostaje Anćal. Siddharth se brine o Anćal i pokušava je razveseliti. Jednoga dana Dhirađ se, zajedno sa Saćinom, zaustavi ispred Siddharthove i Anćaline kuće, no vrata su zaključana. Saznaju da su u bolnici jer Anćal može svakog trenutka roditi. Dhirađ želi sa Saćinom ići u bolnicu, no Siddharth mu kaže da mu je Saćinovo zdravlje važno jednako koliko i Anćalin mir. Anćal rađa prekrasnog dječaka. Svi su presretni. Saćin je sretan jer je dobio brata. Tada se dogodi nešto neočekivano. Anćal nazove ujnu i kaže joj da uzme dijete sa sobom! Objašnjava kako svi misle da se zbog ovog djeteta ne može brinuti o drugoj djeci. Za sve je bila samo pomajka, a zadrži li dijete to će i postati.
Anćal želi svima dokazati da joj je vlastito dijete manje važno od Đajine djece. Moli ujnu da djetetu pruži svu ljubav i pažnju kao što je to činila i s njom. Obećava da neće doći po dijete dok je ostala djeca ne budu zvala majkom. Saćin smišlja planove za svog mlađeg brata. Tada mu Vicky kaže da je Anćal dala brata ujni. Saćin je šokiran. Imli govori Ajušu i Đuhi kako ne smiju počiniti grijeh i razdvojiti dijete od majke. Đuhi i Ajuš ne mare za to jer vjeruju da je Anćal njima uzela majku...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.