poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 104

TARTALOM ISMERTETő

Anćal pomaže Saćinu da stane na noge i pokuša hodati, no Saćin se prisjeti nesreće i padne. Dhirađ obavijesti o tome Siddhartha i ovaj požuri kući. Tada g. Adhikari započne igrati svoju igru. Iskoristi stres u kojem se Dhirađ nalazi i daje mu na potpis neke dokumente, a Dhirađ ih potpiše bez prethodnog čitanja. Liječnik kaže da Saćinov problem nije samo fizičke naravi, već i psihičke. Još nije spreman za hodanje i najvažnije je ohrabriti ga za to.
Anćal riskira život kako bi natjerala Saćina da ustane, te on shvati da može samostalno stajati. Prolaze dani, i on ponovno trči s Ajušem i Đuhi. Jedne noći, Đuhi sanja kako je Đaja budi i objašnjava joj kako je Anćal dobra osoba te da je njezina smrt bila nesretni slučaj. Đaja kaže Đuhi da im se ona vratila u Anćalinu tijelu. Kaže Đuhi da ona nije stigla učiniti sve što je za njih učinila Anćal i savjetuje Đuhi da prihvati Anćal. Siddhartha zahvaljuje Anćal na svemu što je učinila za Saćina, njega i drugu djecu. Prvi put je službeno zaprosi i prizna joj koliko je voli. Đuhi ispriča Ajušu da ju je mama posjetila u snu. G. Adhikari pokazuje Siddhartu dokument koji je potpisao Dhirađ. Zajedno s ostavkom, potpisao je da se odriče i udjela u tvrtki i kuće, a sve u korist g. Adhikarija. Dhirađ i Siddharth su šokirani saznanjem da moraju iseliti iz kuće za tjedan dana...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.