Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Psihologinja i bivša tužiteljica Hailey Dean pomaže prijatelju detektivu Fincheru Garlandu u istrazi ubrzano rastućeg niza ubojstava u Memorijalnoj bolnici u Atlanti, gdje je Fincherova djevojka proglašena osumnjičenom za prvo ubojstvo.
Psihologinja i bivša tužiteljica Hailey Dean pomaže prijatelju detektivu Fincheru Garlandu u istrazi ubrzano rastućeg niza ubojstava u Memorijalnoj bolnici u Atlanti, gdje je Fincherova djevojka dr. Meghan Phillips proglašena osumnjičenom za prvo ubojstvo. Kako se popis osumnjičenih povećava sa smrću svake nove žrtve, Haileyna izbrušena istražiteljska vještina, njezina neobična sposobnost čitanja ljudi i strast za pravdom vode je kroz labirint tragova koji na kraju upućuju na ubojicu. Ali kad se previše približi istini, Hailey postaje sljedeća meta ubojstva.

Fotografije

Slučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvoSlučajevi Hailey Dean: Recept za ubojstvo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.