SADRžAJ

Naoružani najnovijom špijunskom opremom visoke tehnologije, ovi zamorci koje je obučila vlada otkriju da je sudbina svijeta u njihovim šapama.
Dobitniku dva Oscara za vizualne efekte Hoytu Yeatmanu ovo je redateljski debi s ovim obiteljskim filmom koji je producirao Jerry Bruckheimer, a koji prati skupinu visoko obučenih zamoraca na njihovoj misiji sprečavanja zlog milijardera da preuzme svijet. Započevši već u Građanskom ratu, kad su golubovi pismonoše prenosili poruke s fronte, američka vlada tajno obučava životinje za rad u špijunaži. Najnoviji program vlade je tajni špijunski tim poznat kao „G-Force“, koji čini tim ultrainteligentnih zamoraca koji dijele 98,7% svog DNK-a s ljudima. Sastoji se od nepredvidivog stručnjaka za oružja Blastera (glas Tracy Morgan), privlačne majstorice borilačkih vještina Juarez (glas Penelope Cruz), tihog stručnjaka za izviđanje Moocha i krtice po imenu Speckles (glas Nicolasa Cagea), koji je stručnjak za računala, a tim agenata predvodi herojski vođa Darwin (glas Sama Rockwella). Kad poremećeni milijarder smisli plan da zavlada cijelim planetom kroz uobičajene kućanske aparate, G-Force kreće u akciju, u misiji da ga u tome spriječi.

Fotografije

G-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-ForceG-Force

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.