SADRŽAJ

Ovaj dvodijelni dokumentarac o slučaju SMS samoubojstva koji je zaokupio nacionalni interes postavlja teška pitanja o tehnologiji, mentalnom zdravlju te može li se jednog tinejdžera smatrati odgovornim za samoubojstvo drugog.
Erin Lee Carr („Najdraža mrtva mama“) režirala je ovaj dvodijelni dokumentarac koji zaranja duboko u slučaj SMS samoubojstva koji je prikovao naciju, a u kojemu je Michelle Carter poslala SMS-ove u kojima potiče svog dečka Conrada Roya da se ubije. Carter, koja je u to vrijeme imala 17 godina, optužena je kao odrasla osoba, a mnogi su smatrali da su njezini postupci nemoralni. Dokumentarac povlači teška pitanja o tehnologiji, mentalnom zdravlju i može li se jednog tinejdžera smatrati odgovornim za samoubojstvo drugog. Uz neviđen pristup obiteljima, prijateljima i zajednicama koje je slučaj „Commonwealth protiv Michelle Carter“ zauvijek promijenio, ova serija prati priču koja ima šire implikacije za društvo u cjelini, online i u stvarnome životu.

Fotografije

Volim te, sad umri: Commonwealth protiv Michelle CarterVolim te, sad umri: Commonwealth protiv Michelle CarterVolim te, sad umri: Commonwealth protiv Michelle Carter

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.