Ocjena: 6.2/10

SADRžAJ

Mafija drži grad pod kontrolom, a jedino je jedan čovjek može zaustaviti. Aidan Quinn, Brian Dennehy i Stockard Channing zvijezde su ovoga sjajnog trilera o pokušaju izbjegavanja odgovornosti.

Slučajno prisustvujući hladnokrvnom ubojstvu, ugostitelj Sam Paxton (Aidan Quinn) nema hrabrosti svjedočiti protiv mafijaša koje je identificirao te radije bira odlazak u zatvor. Po izlasku iz zatvora nađe se pod jednakim pritiskom i kriminalaca i državnog tužitelja Jamesa Falcona (Brian Dennehy), koji ne želi ubojicu pustiti da se nekažnjeno izvuče. Paxton naposljetku ipak pristaje svjedočiti, zbog čega će njegova obitelj morati u program zaštite svjedoka, što će im život koji žive okrenuti naglavačke. Snimljen sad već daleke 1989. godine, 'Savršeni svjedok' je odličan triler ponešto staromodnog stila, napravljen u vremenu kada se još itekako vodilo računa o uvjerljivosti i logici priče, snazi glumačkih izvedbi i poruci koja se filmom daje u javnost. Redatelj Robert Mandel na raspolaganje je, osim sjajnog scenarija punog neočekivanih preokreta, dobio i iznimnu ekipu glumaca, među kojom se ističe legendarni Brian Dennehy, čovjek s čijim se brojem filmskih i televizijskih uloga malo koji glumac može mjeriti. Uz njega, tu su i pouzdani Aidan Quinn i Delroy Lindo te izvrsna Stockard Channing.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Klaustrofobija (2011)

    image
    Mladi gluhi muškarac (Russell Harvard) postaje zatočenik vlastitog doma kada se neugodan spor oko nekretnine sa novim susjedom (Christopher Curry) otme kontroli.
  • Domino efekt (2008)

    image
    Četiri prijatelja slučajno prouzroče prometnu nesreću u kojoj pogine vozač drugog automobila. Ispostavlja se da je on sin ozloglašenog mafijaškog šefa iz Chicaga...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Džek Strong (2014)

    image
    Najspektakularniji poljski špijun iz doba Hladnog rata, pukovnik Rišard Kuklinski, obaveštava Amerikance o glavnim tajnama Komunističkog bloka uoči predstojećeg...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.