SADRŽAJ

Poslijeratna Njemačka. Tinejdžer Michael se razboli a tom mu zgodom pomogne lijepa neznanka Hannah, dvostruko starija od njega. Ubrzo se njih dvoje upuste u romantičnu vezu koju skrivaju od svih. Michael otkrije da Hannah voli da joj se čita te njih dvoje provode prekrasne trenutke skupa uz stranice Odiseje I Hucka Finna. No jednog dana Hanna će misteriozno nestati te ostaviti Michaela slomljena srca. Osam godina kasnije Micheal je student prava koji prati suđenje ratnim zločincima . Hanna opet ulazi u njegov život, ovaj put kao okrivljena za zločine u 2. svjetskom ratu. ..

TRAJANJE: 124 min

Fotografije

Žena kojoj sam čitaoŽena kojoj sam čitaoŽena kojoj sam čitaoŽena kojoj sam čitaoŽena kojoj sam čitao
PREPORUKE

Hasanaginica (1967)

Danas
image
Film rađen prema motivima istoimene narodne pjesme, u kojoj majci, igrom sudbine rastavljenoj od djece, srce prepukne od tuge za njima.

Ljubav u Sobovoj kolibi (2017)

Danas
image
Molly i Jared ne žele slaviti Božić, no nakon što završe na božićnom ranču s kojeg ne mogu otići, otvaraju svoje srce blagdanima - i jedno drugome.

Djetinjstvo vođe (2015)

Danas
image
Ova strašna bajka o nastanku autoritarizma u 20. Stoljeću, priča priču o dječaku koji živi u Francuskoj 1918. g. i čiji otac radi za američku vladu na stvaranju...

Na drugoj strani svijeta (2007)

Danas
image
Mladić iz Liverpoola dođe u Ameriku tijekom vijetnamskog rata kako bi pronašao svog oca. Završi u Greenwich Villageu, gdje se zaljubi u američku djevojku. Zajedno...
TOP LISTE

Prijavi se