Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Fiona Maye (Thompson) ugledna je sutkinja Visokog suda u Londonu čije su presude oko etički složenih slučajeva obiteljskog zakona uvijek mudre i samilosne. Ali, ona plaća visoku osobnu cijenu za svoju opterećenost poslom, njezin brak s američkim profesorom Jackom (Tucci) je pred raspadom. U trenutku osobne krize, od Fione se traži da presudi u slučaju Adama (Whitehead), genijalnog tinejdžera koji odbija transfuziju krvi koja bi mu spasila život. Adam je tri mjeseca od svog 18. rođendana i još je zakonski dijete. Treba li ga Fiona natjerati da živi? Fiona posjećuje Adama u bolnici i njihov susret ostavlja dubok emocionalni utjecaj na oboje, budi snažne nove emocije kod dječaka i dugo zakopane osjećaje u njoj.

Fotografije

Zakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djetetaZakon djeteta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.