SADRžAJ

Preživjevši pokušaj samoubojstva, mladić iz Montreala odlazi u Japan kako bi živio sa svojim ujakom Takumom, poznatim lončarom. Takumina terapija sakeom, misterijem, seksualnom napetošću, umjetnošću i napornim radom rasplamsat će poneku iskru. Hoće li to biti dovoljno da oživi pravu vatru u životu nesretnog mladića?
Ken, 22-godišnji Kanađanin, izgubio je oca i volju za životom. Pokušava se ubiti, no čudom preživljava smrtonosni skok s mosta. Njegova majka misli da mu jedino njegov nepoznati ujak iz Japana može pomoći da pronađe što je izgubio. Ujak Takuma je međunarodno poznat lončar. Ekscentričan i nepredvidljiv, on živi po vlastitim nekonvencionalnim moralnim načelima. Potpuna je suprotnost Kenovom pokojnom ocu. Takumova šok terapija sakeom, misterijem, seksualnom napetošću i umjetnošću uspijeva probuditi nećakovu znatiželju. Hoće li te iskre biti dovoljne da rasplamsaju Kenovu volju za životom i učine je snažnom poput Takumine peći na drva?

Fotografije

KamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamatakiKamataki

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Baterfild 8 (1960)

    image
    Gloria Wanderous lijepa je i mlada (E. Taylor). Živi s majkom, koja često ne zna gdje joj kći provodi noći, ali pred tim zatvara oči. Gloria je imala mnogo...
  • Boca puna ljubavi (2019)

    image
    Abbey, razočarana u ljubavi, svoje osjećaje izražava slanjem poruke u boci. Muškarac koji pronalazi poruku odlučuje joj se javiti.
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
  • Anna Karenina (1997)

    image
    Filmksa ekranizacija istoimenog čuvenog klasika svjetske književnosti pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.