SADRŽAJ

Četrdesetdvogodišnji Mikael (Ulrich Thomsen) želi promenu u životu i pristaje da bude dobrovoljac u kliničkom ispitivanju novog antidepresiva - bez da obavesti svoju porodicu. Zbog opasnih neželjenih delovanja, ispitivanje je na kraju obustavljeno, ali Mikael i dalje nastavlja da uzima lek. Na kraju, Mikael gubi kontrolu nad svojim postupcima i njegovi potisnuti instinkti isplivavaju na površinu sa snagom koju niko nije mogao da predvidi.

Fotografije

Ne plaši se

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Ulog (2011)

  image
  Chancer John (Joe Anderson) živi za klađenje i uvijek je spreman preuzeti rizik. Kada upozna lijepu kladioničarku Stan (Anna Schafer), shvaća da je kockanje puno...
 • Soba (2015)

  image
  „Soba“ je jedinstveno istraživanje bezgranične ljubavi između majke i djeteta. Nakon što 5-godišnji Jack i njegova mama pobjegnu iz šupe u kojoj je Jack proživio...
 • Grupiranje (2015)

  image
  Inspiriran istinitim događajima. Četrnaestogodišnja djevojka prijavljuje da je silovana, ali joj ne vjeruju. Cijelo se selo okreće protiv nje i njezine obitelji.
 • Protiv (2019)

  image
  Inspiriran istinitim događajima. Bogati tinejdžer žrtva je brutalnog napada. U svojoj žeđi za osvetom ide do kraja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.