SADRžAJ

Pitomi grizli medvjed Boog i nestašni jelen Elliot u novim avanturama! Ovoga puta Boog i Elliot kreću u spašavanje svog prijatelja psa jazavčara, koji je zbog želje za slobodom pobjegao vlasnicima i pridružio se životinjama u šumi. Jazavčara je otela hrpa kućnih ljubimaca koja smatra kako on ne spada u šumu, već se treba vratiti vlasnicima. Izbija svađa između razmaženih kućnih ljubimaca koje predvodi pudlica Fifi i slobodnih šumskih životinja. Sezona lova 2 prati i veliku ljubavnu priču jelena Eliota, koji se zaljubio u najljepšu srnu u šumi. Hoće li se ona zaljubiti u jelena koji se po cijele dane uokolo smuca s medvjedom Boogom?

Fotografije

Foto: SUPER RTLSezona lova 2Foto: RTLFoto: SUPER RTLSezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2Sezona lova 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.