Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Hannah Swensen oduševljena je što je izabrana za gošću na prvom natjecanju u pečenju deserata u Eden Lakeu, ali kad kolegu suca, Leonarda Bishopa, ubiju, Hannah ponovno preuzme pronalazak ubojice na sebe.
Kraljica pečenja kolača Lake Edena u Minnesoti i vlasnica „Cookie Jara“ Hannah Swensen (Alison Sweeney) zaglibila je do lakata ne samo u tijestu za kolače kad je jedan od sudaca njezina prvog televizijskog natjecanja u pečenju kolača pronađen mrtav u noći polufinala. Kako postoje pokazatelji da bi i drugi suci mogli postati mete, Hanni će dobro doći njezin dar za rješavanje zločina, pogotovo zato što je i ona jedna od sutkinja te bi mogla biti sljedeća žrtva. S detektivom Mikeom Kingstonom (Cameronom Mathisonom), s kojim je napokon u vezi nakon nekoliko „čisto detektivskih“ avantura, Hannah daje sve od sebe kako bi otkrila tko je ubio mrzovoljnog srednjoškolskog trenera Leonarda Bishopa.

Fotografije

Ubojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kaznaUbojstvo, ispekla je: Desert i kazna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.