poster

Oblik vode

The Shape of Water (2017)


Gdje gledati
U kinima od 1.2.2018.
Blitz cinestar, Cineplexx
Ocjena: 7.9/10

SADRŽAJ

Vanzemaljska bajka smještena u vrijeme Hladnoga rata oko 1960. godine. U skrivenom i tajnom vladinom laboratoriju gdje radi, usamljena Elisa (Sally Hawkins) zarobljena je u životu u izolaciji. Njezin život promijeni se zauvijek kada ona i njena kolegica Zelda (Octavia Spencer) otkriju tajni eksperiment: vodozemno biće koje živi u vodenom rezervoaru.
Sally Hawkins tumači lik žene zaposlene u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti, koja žudi s nekim stvoriti odnos. No, to se sve promijeni kada otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, koje ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara. Ova divna, romantična i čudnovata fantazija je nešto potpuno drugačije od svega što ste imali prilike gledati do sada u kinima.

TRAJANJE: 123 min
PREPORUKE

Čovjek koji je ubio Don Quijotea (2018)

image
Priča se zbiva u današnjoj Španjolskoj. Junak filma je redatelj Toby koji u Manchi snima reklamu i tamo se nađe zarobljen u divljim iluzijama starog španjolskog...

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela (2018)

image
U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U...

Sweet Talk (2013)

image
Pisac bez nadahnuća i mlada žena upoznaju se preko vruće linije i kreću na zajedničko putovanje...

Another Time (2018)

image
Eric Laziter (Justin Hartley) putuje u prošlost kako bi sebi pronašao ljubav. U prošlosti upoznaje Ally (Arielle Kebbel) koja bi mogla biti ta ljubav koju je tražio.
TOP LISTE

Prijavi se