SADRžAJ

Zloglasni kult otme mladu djevojku i svi se iz kulta žrtvuju pod svjetlošću skakavčeva mjeseca. Sljedećeg jutra, djevojka se budi natopljena krvlju i okružena truplima, no spašena... Ili barem ona tako misli. Godinama kasnije, skakavčev mjesec opet će se dići i djevojku opet otme jedan preživjeli pripadnik kulta. Odvedena je u udaljenu kolibu u kojoj dozna da je svih ovih godina u njoj rastao demon i da će izaći iz nje prije zore.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Beware My Brethren (1972)

    image
    A religious sect called the Brethren has taken control of widow Birdy Wemys, sending her unstable son, Kenny, into a spiraling descent into madness. No woman is...
  • Zla smrt (1981)

    image
    Petero prijatelja u ranim dvadesetima ode u osamljenu kolibu gdje pronađu Knjigu mrtvih. Magnetofonska snimka jednog arheologa otkrije da je drevni tekst nađen...
  • Odabrani (2015)

    image
    Jackson i Emily nisu poput ostale djece. Dva su sociopata u nastajanju na rubu potpunog sloma. Vrijeme im otkucava dok traže osvetu. Tko će prvi puknuti?
  • Zombi Holokaust (1980)

    image
    Ekspedicija u Istočnoj Indiji, susreće ne samo sa kanibalima koje su tražili, već i sa zlim naučnikom i njegovom zombi vojskom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.