SADRžAJ

Tzvia, mlada udana ortodoksna židovka i majka četvero djece, živi na rubu židovskog groblja na Maslinskoj gori u Jeruzalemu. Suprug Reuvena ignorira je i odbija njezino zavođenje, a ožalošćeni koji dolaze na groblje sažalijevaju je pa Tzvia živi samotnim životom. Jedne noći frustrirana izjuri iz kuće i popne se na visoku, grobovima načičkanu planinu, gdje naiđe na prostitutku koja upravo završava poslovanje sa svojom mušterijom. Noću se groblje pretvara u tržište seksa i droge. Uznemirena i zaintrigirana, Tzvia uz određenu rezervu počne istraživati surovu zajednicu koja se noću okuplja zbog ilegalnih poslova na groblju. Dok se oko nje odvijaju orgije, ona čita ljudima poeziju ili svodnicima donosi domaću hranu. No njezina uobičajena svakodnevica ipak je uzdrmana, što dovodi do njezine odluke koja će imati dalekosežne posljedice.

Fotografije

GoraGoraGoraGoraGoraGoraGoraGoraGoraGora

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Talea (2013)

    image
    It's summer holidays, and the planned Italian holiday with Jasmin's foster family is just around the corner. Everyone is looking forward to the trip - except...
  • Samo ljudi (1957)

    image
    Predrag Bojanić zvani Bojkan inženjer je na gradnji hidrocentrale, inače invalid koji je u ratu ostao bez noge, upozna mladu Ljubicu Romić Bubu koja je u ratu...
  • Rajski vrt (1978)

    image
    Tri spletkaroška brata iz New Yorka udružuju zajedničke snage i pamet dok nastoje osvojiti svijet profesionalnog hrvanja.
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.