SADRŽAJ

Kada grupa studenata filmske umjetnosti, snimajući horror film, u šumi otkrije mrtvace koji oživljuju, počinju snimati stvarni užas s kojim su suočeni, stvarajući dnevnik o krvavim sukobima i uništavanju svega što im je drago.
Jason Creed i grupica studenata filmske umjetnosti snimaju niskobudžetni horror u šumama Pennsylvanije, gdje iznenada čuju užasavajuću vijest o mrtvima koji oživljuju. Uplašeni, pokušavaju se domoći jedinog sigurnog mjesta koje znaju: svojih domova. Međutim, izlaza iz pakla nema, kao što više nema ni njihovih kuća. Sve je nestalo pod najezdom živih mrtvaca. Jason odluči dokumentirati stvarni užas i susrete sa zombijima. Kamere snimaju, bilježe svaki detalj za buduće generacije… ako itko preživi. Vlasti obećavaju da će riješiti situaciju – međutim, ne uspijevaju. Komunikacija s ostatkom svijeta nije moguća. Jason i ostatak njegove ekipe ostaju prepušteni sebi samima, šačica sretno preživjelih koji ovise jedan o drugome.

Fotografije

Dnevnik živih mrtvacaDnevnik živih mrtvaca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Vulkanske tarantule 2 (2016)

  image
  Ogromni pauci koji rigaju lavu vraćaju se te donose kaos i vulkanski teror čovječanstvu.
 • Vulkanske tarantule (2015)

  image
  Drevni vulkan eruptira u planinama Santa Monice bljujući divovske pauke koji rigaju vatru i pustoše Los Angeles.
 • Na rubu horizonta (1997)

  image
  Izgubljeni svemirski brod „Event Horizon“ pronađen je sedam godina nakon misterioznog nestanka. Sada prvorazredna spasilačka posada kreće u potragu za istinom......
 • Jason ide u pakao (1993)

  image
  Jason, oživljena suština samoga zla koji diše, vraća se da zada još jedan finalni divljački udar. Obzirom mu je FBI ušao u trag i da je raznesen u komadiće od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.