poster

Lijek za život

A Cure for Wellness (2016)

horor, triler, SF, fantazija, drama, misterija | Njemačka, Luksemburg, SAD
Redatelj: Gore Verbinski
Cinemax 2 | utorak | 01:20


Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(36 glasova)

SADRžAJ

Lockhart, ambiciozni broker s Wall Streeta, poslan je u udaljene medicinske toplice u Alpama. Lockhart ima zadatak dovesti glavnog direktora tvrtke, Pembrokea, pacijenta u toplicama, koji je svom osoblju rekao da nema namjeru vratiti se u New York. Lockhart stiže u mirno lječilište čiji pacijenti navodno dobivaju čudotvorni lijek. Zapravo, čini se da postaju bolesniji. Dok istražuje mračne i zbunjujuće tajne iza lječilišta, upoznaje mladu ženu, lijepu Hannu, koja je i sama pacijentica. Također upoznaje još jednu pacijenticu, ekscentričnu gospođu Watkins koja je također istraživala na svoju ruku. Uskoro direktor institucije, zastrašujući dr. Volmer, dijagnosticira Lockhartu isto stanje kao i drugim pacijentima te ovaj otkrije da je zarobljen u alpskom odmaralištu. Lockhart počinje gubiti dodir sa stvarnošću i mora podnijeti nezamislive kušnje tijekom svog „liječenja“.

Fotografije

Lijek za životLijek za životLijek za životNew RegencyNew RegencyNew RegencyNew RegencyLijek za životLijek za životLijek za životLijek za životLijek za životLijek za život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.