SADRžAJ

Božićni obiteljski film o dvjema obiteljima: jednoj koja pomalo zaboravlja duh obitelji, ljubavi i Božića, i drugoj, koja im pomaže da ponovno osjete radost što imaju jedni druge.
Mongomeryjevi, otac Charles (C. Potter), majka Judith (K. Swanson) i djeca Jennifer (L. Boys), Alexander (N. Purcha) i Emily (J. L. Miller), dobrostojeća su obitelj. Iznenađenje koje im otac priređuje za Božić uistinu je veliko: nova planinska "brvnara", prelijepa, raskošno opremljena, velika planinska kuća, u kojoj je sve što je potrebno za zimovanje, čak i odjeća. Plan je da se za ovaj Božić obitelj ponovno poveže i zbliži, te osjete radost, koju nisu osjetili otkako se nešto dogodilo tri godine ranije. Ali osim tog događaja, ni druge stvari baš nisu najbolje u toj obitelji: otac i majka udaljuju se, starija djeca međusobno se svađaju i jedno prema drugome su odbojni, jedino najmlađa, Emily, unosi radost među njih. Iako je dogovor da nema televizora ni druge tehnike, otac prvi krši to pravilo jer je neprekidno na mobitelu, što razočarava i Judith i djecu.
Tek što su se smjestili, rano sljedećeg jutra netko kuca na njihova vrata: obitelj Tucker, kojoj se na putu dogodila nezgoda, automobil im je zarobljen srušenim stablom, i jedino svjetlo koje su vidjeli u planini bila je kuća Montgomeryjevih. Judith im ponudi da ostanu dok oluja ne prođe, kuća je dovoljno prostrana, ima rezervne odjeće i dovoljno hrane.
Tuckerovi su potpuno drugačiji od svojih domaćina: bliski su, veseli, razgovaraju, druže se, igraju se zajedno...

Fotografije

Anđeli u snijegu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nesrećna priča (2017)

    image
    Kejt zajedno sa svojim dečkom piše roman, i ubeđena je da su njeni spisateljski dani završeni kada raskine da dečkom, sve dok je izdavač ne pozove da traži da...
  • Pegaz: Konj sa slomljenim krilima (2019)

    image
    Kad Sydney i njezin susjed pronađu misterioznog ponija kojemu je slomljeno krilo, potajno mu pomažu da ozdravi, istodobno pokušavajući spasiti Sydneyin ranč od...
  • Vatrena stihija (2005)

    image
    Nekontrolirani požar u divljini postaje najveći požar u sezoni koji prijeti tisućama hektara zemlje. Usred vatre se nalazi ranč koji štiti i čuva niz egzotičnih...
  • Muškarac za svaki mesec (2017)

    image
    Sramežljiva devojka, pisac, mora izaći na sastanak svakog meseca sa drugim muškarcem kako bi napisala članak za svoj blog "Man for Every Month"
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.