SADRžAJ

Mladoženju opsjedne nemirni duh usred proslave vlastitog vjenčanja u ovom domišljatom viđenju židovske bajke o dibuku. Peter (izraelski glumac Itay Tiran) upravo je stigao iz Engleske kako bi se vjenčao sa svojom predivnom zaručnicom Zanetom (Agnieszka Zulewska) u ladanjskoj kući njezine obitelji u ruralnom dijelu Poljske. Stara je farma dar njegova budućeg punca, a Peter je ushićen što će je renovirati u dom za svoju novu obitelj. Dok pregledava posjed večer uoči svadbe, Peter pronađe ostatke ljudskog kostura zakopane na imanju. Progonjen svojim otkrićem, Peter se polako počne raspadati dok se vesela i pijana tradicionalna poljska svadba odvija oko njega, a ubrzo ga obuzmu naizgled epileptički napadaji, što uspaniči njegovu nevjestu i šokira njegova punca. Kako noć odmiče, postaje jasno da se na vjenčanju nalazi nepozvana gošća, da je ona usamljena - i da je veoma, veoma mrtva.

Fotografije

DemonDemonDemonDemonDemonDemonDemonDemonDemonDemon

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Freaky (2020)

    image
    Sedamnaestogodišnja Millie Kessler (Kathryn Newton) pokušava preživjeti sve drame koje donosi srednja škola i nepopularnost u istoj. No kada postane meta...
  • Mama i tata (2017)

    image
    Priča o tinejdžerki i njenom maloletnom bratu koji su primorani spasavati živu glavu kada ih njihovi roditelji odluče ubiti po svaku cenu, bez ikakvog posebnog...
  • Američki vukodlak u Parizu (1997)

    image
    Mladi se Amerikanac slučajno spetlja s francuskim vukodlacima koji su razvili serum koji im dopušta da se preobraze u vukodlake kad god požele.
  • Užas (1963)

    image
    Mladi oficir Napoleonove vojske, koji se slučajno odvojio od suboraca, prati misterioznu devojku do zamka starog Barona, koji krije veliku tajnu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.