SADRžAJ

U južnoj nemačkoj regiji Algoj, glavni inspektor Kluftinger ne može da veruje svojim očima: Mrtva vrana je pažljivo obmotana oko tela žrtve. Kluftinger je na tragu ubice koji ubija po motivima stare legende poznate u ovoj regiji.Prva žrtva je sitan preduzetnik koji organizuje autobuske izlete u kojima vara obične ljudi i uzima im novac. Žrtva je pronađena u blizini jednog spomen parka, gde legenda kaže da su u srednjem veku vrane napale i ubile jednog pljačkaša.

Uskoro se pojavljuje i drugo telo: ginekolog iz Memingen je nađen pored reke sa brojem "11" urezanim na njegovom čelu. Ovaj slučaj takođe izgleda da ima svoje korene u staroj legendi. Istraga uvlači Kluftinger sve dublje u mistični svet regije. Simpatičan i staromodan, Kluftinger je heroj iako to ne želi da bude, osoba koja mrzi sujetu i velike iluzije. On ostaje tradicionalista koji gleda svoja posla, voli Algoj i želi da sve ostane onako kako je bilo.

Fotografije

Dan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnostiDan zahvalnosti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oteta Ljubav (2016)

    image
    A woman and her daughter assist the police in the investigation of the husband's kidnapping.
  • Kamuflaža (2014)

    image
    Beskrupulozni policijski detektiv je glavni osumnjičeni u istrazi ubojstva u izvršenju zlokobnog plana.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Igra mačke i miša (2019)

    image
    Aurora istražuje niz provokativnih tragova, zločini postaju sve ozbiljniji, a osobe blizu nje postaju mete.
  • Američka pastorala (2016)

    image
    Ewan McGregor debitira kao redatelj i tumači ulogu Seymoura Swedea Levova, legendarnog srednjoškolskog sportaša, sada uspješnog biznismena, oženjenog Dawn,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.