Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(37 glasova)

SADRžAJ

Kada je gospodin Pravi (Thomas Jane) misteriozno nestane, vječna usidjelica Christina (Cameron Diaz) i njezina najbolja prijateljica Courtney (Christina Applegate) odluče prekršiti pravila i otići na putovanje da ga pronađu.
Kada je riječ o izlascima s dečkima, Christina Walters (Cameron Diaz) drži se zlatnog pravila: nikad ne traži gospodina Pravog, nego se koncentriraj na gospodina Trenutačnog. Sve dok jedne večeri u klubu slučajno ne upozna Petera (Thomas Jane), ali nakratko jer mu se već sljedećeg dana gubi svaki trag. Sve što zna jest da je otišao na svadbu; no ne zna da se upravo on ženi. Ona i njezina najbolja prijateljica Courtney (Christina Applegate) odluče prekršiti pravila i otići na putovanje kako bi ga našle, a pritom dožive divlje i smiješan nezgode na putu. Mješavina ženskog filma ceste i prijateljstva s dozom slapstick-humora i potragom za savršenim muškarcem, „Najslađe stvorenje“ romantična je komedija bez šećera koja nudi nov pogled na potragu za ljubavlju.

Fotografije

Najslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenjeNajslađe stvorenje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.