SADRžAJ

U nadi da će izbjeći sudbinu svog oca antifašista, Talijan Federico napušta svoju zajednicu kako bi se oženio kćeri plemića. Ali jedinstvo oca i sina toliko je snažno da Federico napusti novi stil života i vrati se svojim korijenima.
Film scenarista i režisera Alberta Bevilacque ilustrira teškoće s kojima se susrećemo kad se okušamo u rezerviranom intelektualizmu. Ugo Tognazzi glumi Federica, sina antifašista iz 1930-ih godina (kojeg također igra Tognazzi) koji je silno trpio zbog svojih uvjerenja. Želeći se odvojiti od osjećaja i suosjećanja kako ne bi patio poput svog oca, Federico stupi u brak s razmaženom kćeri bogatog plemića (Jean Seberg). Jad koji prati ovaj loše sklopljen brak natjera Federica da napusti svoj novi životni stil i vrati se u očev rodni grad. Tijekom filma flashbackovi prikazuju događaje koji su doveli Federica do toga da podigne visoke zidove oko svojih pravih osjećaja.

Fotografije

Ta nekakva ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.