SADRŽAJ

U nadi da će izbjeći sudbinu svog oca antifašista, Talijan Federico napušta svoju zajednicu kako bi se oženio kćeri plemića. Ali jedinstvo oca i sina toliko je snažno da Federico napusti novi stil života i vrati se svojim korijenima.
Film scenarista i režisera Alberta Bevilacque ilustrira teškoće s kojima se susrećemo kad se okušamo u rezerviranom intelektualizmu. Ugo Tognazzi glumi Federica, sina antifašista iz 1930-ih godina (kojeg također igra Tognazzi) koji je silno trpio zbog svojih uvjerenja. Želeći se odvojiti od osjećaja i suosjećanja kako ne bi patio poput svog oca, Federico stupi u brak s razmaženom kćeri bogatog plemića (Jean Seberg). Jad koji prati ovaj loše sklopljen brak natjera Federica da napusti svoj novi životni stil i vrati se u očev rodni grad. Tijekom filma flashbackovi prikazuju događaje koji su doveli Federica do toga da podigne visoke zidove oko svojih pravih osjećaja.

Fotografije

Ta nekakva ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Azra (1988)

  utorak
  image
  Film je proizveden 1988. godine u proizvodnji Foruma iz Sarajeva. Priča se odvija neposredno poslije II svjetskog rata na fonu brzih istorijskih promjena i...
 • Doći će taj dan (2016)

  utorak
  image
  Godina je 1967. U radničkom kvartu Kopenhagena dva neodvojiva brata Elmer i Erik oduzeta su bolesnoj majci i stavljeni u dom za dječake, dom zaboravljen od svih....
 • Alžir (1938)

  utorak
  image
  Prelepa Gebi upoynaje romantičnog kradljivca nakita u misterioznom Kazbahu.
 • Čaroban Božić (2018)

  utorak
  image
  Skriveno iznenađenje u majčinom starom stolu odvodi Emmu i njezinu obitelj na čarobno božićno putovanje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.