SADRžAJ

U potrazi za lijekom za biološku anomaliju zbog koje je dobio nevjerojatnu moć, Crna Maska (Andy On) se sukobljava s terorističkom skupinom kojoj je cilj uništiti ljudsku vrstu s pomoću DNK bombe. Kako bi ih spriječio da provedu svoj pakleni plan, morat će se suprotstaviti skupini profesionalnih hrvača sa sposobnošću preobrazbe u moćne mutante, koji se neće zaustaviti sve dok genetski kod cijele populacije ne bude zauvijek promijenjen.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Logan: Wolverine (2017)

    image
    Logan igrani film
  • Dina (2021)

    image
    Za „Oscara” nominirani Denis Villeneuve („Dolazak”, „Blade Runner 2049”) redatelj je „Dine”, adaptacije kultnog istoimenog bestselera Franka Herberta za velike...
  • Djeca čovječanstva (2006)

    image
    Godina je 2027., društvom vlada beznađe otkako je ljudska rasa izgubila sposobnost razmnožavanja, a žene više ne mogu rađati. Najmlađi stanovnik planeta upravo je...
  • Vrtlog užasa (2013)

    image
    Kad meteorolog sazna da su se ubojite zračne struje počele spuštati u donji dio atmosfere, mora naći način da izbjegne globalnu katastrofu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.