Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 4.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

U futurističkom epu Svemirski gusar Harroku sudbina čovječanstva visi o koncu, a jedini koji ga može spasiti jest svemirski pirat Harroku. Dok se čovječanstvo bori s prijetnjom izumiranja, Harrokova neobična kombinacija hrabrosti i nepredvidivosti čini ga posljednjom nadom u borbi protiv moćne Gejanske koalicije, koja je odlučna u namjeri da ga zaustavi po svaku cijenu. Svemirski gusar Harroku nije samo priča o svemirskim bitkama i galaktičkim sukobima; to je saga o izazovima, žrtvovanju i potrazi za istinskom slobodom. Harroku i njegova ekipa suočavaju se s nizom prepreka, otkrivajući da prava moć leži u jedinstvu i snazi volje da se suprotstave tami koja prijeti svima. Kroz napete scene i duboke likove Svemirski gusar Harroku istražuje teme herojstva, otpora i borbe za bolju budućnost. Ovaj film nudi uzbudljivo putovanje kroz svemir s puno akcije, avanture i nepokolebljive odlučnosti da se čovječanstvo sačuva od propasti.

Fotografije

Svemirski gusar HarrokuSvemirski gusar Harroku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Green Lantern: Čuvaj se moje moći (2022)

    image
    Kad je Prsten moći dodijeljen bivšem marincu Johnu Stewartu, vodi ga u misiju koja mu mijenja život. S Green Arrowom i Thanagarian Hawkgirl uz sebe, ubačen je u...
  • Psići u ophodnji: Brz let u spas (2020)

    image
    Vojvoda od Blatograda princezinim draguljem diže Barkinburg u nebo! Skye će se suočiti s najvećim strahom i povesti družinu u najveću zračnu akciju spašavanja dotad!
  • Meteorski Mjesec (2020)

    image
    Meteor udara u Mjesec i skreće njegovu orbitu, koja ga sada vodi ravno prema Zemlji.
  • Planet majmuna (1968)

    image
    George Taylor (C. Heston) zapovjeda svemirskim brodom u kojem se nalazi još troje astronauta. Let traje šest mjeseci gotovo svjetlosnom brzinom, a to je sedamsto...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.