SADRžAJ

„Smeće“ prati trojicu brazilskih tinejdžera s ulice koji provode vrijeme prebirući po smeću u nadi da će naći koristan otpad. Jednog dana pronađu novčanik čiji će ih sadržaj dovesti u sukob s brutalnom lokalnom policijom.
Radnje smještene u slamovima Rija, film prati Rafaela i Garda, dvojicu skupljača smeća koji jednoga dana nalete na novčanik u kojem se nalazi novac, osobna iskaznica, karta i ključ. Kada lokalna policija ponudi veliku novčanu nagradu za novčanik, par počine uviđati važnost svog pronalaska te se udruže s prijateljem Ratom kako bi izbjegli policiju i istražili misterij novčanika. Ne znajući komu mogu vjerovati, susretnu par američkih misionara – razočaranog oca Julliarda i njegovu mladu pomoćnicu Oliviju – koji možda imaju moć da poguraju stvari i čuvaju ih na sigurnom.

Fotografije

SmećeSmećeSmećeSmećeSmećeSmećeSmećeSmećeSmećeSmeće

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sicario 2: Rat bez pravila (2018)

    image
    Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni...
  • Inferno (2016)

    image
    Dobitnik Oscara® Ron Howard vraća se režiji najnovijeg bestselera u milijarderskom serijalu o Robertu Landgonu Dana Browna („Da Vincijev kod“), INFERNO, u kojem...
  • Opasnije od muškaraca (1967)

    image
    Britanski detektiv je dobio zadatak da uhvati opasnog ubicu koji koristi lepe žene kao paravan za svoja ubistva...
  • Sherlock Holmes i tajno oružje (1942)

    image
    Sherlock Holmes i doktor Watson moraju zaštititi švicarskog pronalazača napredne bombe, kako ona ne bi pala u ruke Nijemaca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.