SADRžAJ

Kad slučajni susret spoji ciničnog Della (Justin Long) i dovitljivu Kimberly (Emmy Rossum), scena je postavljena za burnu ljubavnu aferu koja procvjeta i uvene tijekom šest nezaboravnih godina.
Justin Long i Emmy Rossum sudbonosni su ljubavnici čija veza procvjeta i razvije se tijekom šest godina u ovoj misterioznoj, zapanjujuće originalnoj romansi. Kad slučajni susret spoji ciničnog Della (Long) i dovitljivu Kimberly (Rossum), scena je postavljena za burnu ljubavnu aferu koja procvjeta i uvene tijekom šest nezaboravnih godina. Dok film skače naprijed i natrag kroz vrijeme – od meteorske kiše u L. A.-u i susreta u pariškoj hotelskoj sobi do sudbonosnog telefonskog poziva – nastaje nezaboravan portret veze. Raskošno snimljen i dičeći se nevjerojatnom kemijom između glavnih glumaca, „Komet“ je jedinstvena kozmička ljubavna priča.

Fotografije

KometKometKometKometKometKometKometKometKomet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.