Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

"U traganju za lokacijama za snimanje filma u Beogradu, redateljica Jelena smišlja priču o Mariji, profesorici političke teorije, kojoj bolesni otac otkriva tajni medicinski dokument za čiji sadržaj su zainteresirane obavještajne službe. Marija gaji simpatije prema studentu Marku sve dok ne shvati da joj se on približio samo da bi došao do tajne njenog oca. Student joj objasni da je njen otac sudjelovao u medicinskim eksperimentima koji su doveli do smrti više ljudi u Kongu. Marija ne može provjeriti te podatke, jer je njen otac u međuvremenu preminuo. Ona se nalazi pred dilemom: predati očeve dokumente studentu ili ih prodati stranim službama."

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dadiljina opsesija (2017)

    image
    Nedavno usvojeno dete je nestalo, a na roditeljima je da je pronađu…
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Klaustrofobija (2011)

    image
    Mladi gluhi muškarac (Russell Harvard) postaje zatočenik vlastitog doma kada se neugodan spor oko nekretnine sa novim susjedom (Christopher Curry) otme kontroli.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.