poster

Gotam

Gotham (1988)

triler | SAD
Redatelj: Lloyd Fonvielle

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 9/10

SADRžAJ

Edi je privatni detektiv. Kada ga klijent zamoli da mu pomogne da ubedi svoju bivšu suprugu da ga ostavi na miru, Edi pristane. Šta tu ima čudno? Pa, ono "bivša" se odnosi na činjenicu da je umrla pre 10 godina. Edi misli da će ovo biti jedan od onih slučajeva na kojima se lako zaradi, ali ubrzo se zaljubljuje u prelepu ženu koja insistira na tome da ona nije duh. Jeste ili nije?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Domino efekt (2008)

    image
    Četiri prijatelja slučajno prouzroče prometnu nesreću u kojoj pogine vozač drugog automobila. Ispostavlja se da je on sin ozloglašenog mafijaškog šefa iz Chicaga...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Džek Strong (2014)

    image
    Najspektakularniji poljski špijun iz doba Hladnog rata, pukovnik Rišard Kuklinski, obaveštava Amerikance o glavnim tajnama Komunističkog bloka uoči predstojećeg...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.