Ocjena: 4.1/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Romantična večera u restoranu, za Alice je trebala biti noć za prepričavanje. No, potencijalne zaruke pretvorile su se u noćnu moru. Iznenadnim slučajem jedan nesretni čavao poleti baš prema njenoj glavi. Ona nema zdravstveno osiguranje koje bi joj platilo operaciju. Njezino ponašanje postaje sve čudnije te počinje doživljavati promjene raspoloženja, napade agresije i promjene u seksualnosti. Odlazi u Washington na konferenciju povezanu sa njezinim medicinskim stanjem i baš tamo upoznaje zanimljivog muškarca…

Fotografije

Slučajna ljubavSlučajna ljubavSlučajna ljubavSlučajna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priča o nama (2019)

    image
    Jamiejinu knjižnicu ugrožava novi građevinski projekt, a arhitekt je Sawyer, njezin bivši. Hoće li se zbog svoje prošlosti ipak uspjeti dogovoriti?
  • Moja Lažna Žena (2011)

    image
    Danny (Adam Sandler) uspješni je plastični kirurg koji šarmira žene pretvarajući se da je nesretan u braku. Kada napokon upozna djevojku (Brooklyn Decker) za koju...
  • Božićni poljubac (2011)

    image
    Nakon što slučajno poljubi dečka svoje šefice, mlada bostonska dizajnerica riskira karijeru kad se počne zaljubljivati u njega.
  • Božićno vjenčanje (2012)

    image
    Uspješna žena vraća se u gradić u kojem je odrasla na prijateljičino vjenčanje na Badnjak, ali je šokirana kad se događaji počnu ponavljati.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.